Aikaa on vierähtänyt ja elämä on asettunut kohdilleen. Norma on sopeutunut hienosti nykytilanteeseen, ja sen käytösmalli on parantunut 100%. Stressi ja häröily on myös poistunut. Aivan ihana kotona olla kun näkee, että neiti on vakaa ja rauhallinen. Lisäksi on mukavaa, että meille voi tulla vieraita ja tuttavia käymään, Norman kanssa on nyt tosi helppoa. Ainoa joka on oireillut on Typy-kisu, mutta kun se sai Norman jaakaamaan itseään, tilanne parani.

Normahan on ollut totaali-tekemättömyyskuurilla sennen leiristä alkaen, lihasongelmien takia. Kunto on tiputettu nollaan, ja hieroja on käynyt useasti. Lihakset on saatu auki nyt ja hieronnat lopetettu, pian pitäisi alkaa peruskuntokausi. Tottista emmekä muutakaan ole tehneet laisinkaan kentällä/metässä, vaan kotona kipolla ollaan harjoiteltu paikoillaanmakuuta, ja nyt on alettu karsimaan sivulle tulon hypähdystä pois.

Juoksua ei ole näkynyt vielä, mutta kun edellinenkin oli myöhässä, niin tämäkin on. Olen alkanut pyyhkimään Normaa paperilla, jotta tietäisin heti, kun aloittaa tiputtelun. Neiti on tajuttoman siisti, jättää hyvin vähän verimerkkejä. Mikäli juoksu alkaa, peruskuntokausi siirtyy pennutuksen jälkeiseen aikaan. Mikäli astutus onnistuu ja mikäli pennut syntyy. Jos ei onnistu, kuntoa aletaan tekemään heti.

Meidän pikku bernulin pitäisi saapua ensi viikolla. Kovin on iloinen ja utelias nassikka. Hiukka jännittää mitä tästä tulee, onneksi kasvattajalta saa tarkat ohjeet ruokinnan ja liikunnan suhteen. Berni on kumminkin niin erillainen kuin appe, kokonsa ja luonteensa puolesta. Kira on lukenut kaiken mitä on käsiinsä saanut berneistä, ja uskon, että kaikki menee ok.

Henrik on myöskin etsiskellyt itselleen appea ulkomaiden sivustoilta. Hänellä on tietty maku, joten aikaa menee, ennen kuin löytää mieleisen. Sitten kuin löytää, ei auta muu kuin yrittää ostaa penikka. Minulla ei ole mitään sanomista hänen valintoihinsa, ainoa mitä vaadin on, että ei ole tiettyä sukua ja että on terveistä vanhemmista. Saas nähdä miten käy, herralla on aikas vaativa maku...

Koulu on aivan loppusuoralla. Näyttötutkinto kansiot pitää palauttaa 24.11 ja itse näyttö on 2,12. Pääasiassa vapaa-ajan olen koneella tekemässä raporttia ja laskeskelemassa tilinpäätösanalyyseja tms. Kuhan menis läpi...