No nyt on astutusreissukin tehty. ja ihan hyvin meni. Mutta tässä koko kommellus ..

Norma piti astuttaa alun alkaen Glennillä, mutta kohtalo päätti toisin. Juoksu alkoi 20.12, ja kun progutesti olisi pitänyt ottaa 6. juoksupäivä, ei saatu sitä. Tarkoitus oli, että 28. pvä veisin Norman rajalle, mutta Venäjältä tuli viesti, että heidän puolellaan on 10 tunnin jonot rajalle, joten se siitä sitten. Lisäksi he olivat lähdössä 3. pvä Sveitsiin reissulle. Toki olisin saanut viisumin venäjälle, mutta kun en saanut vapaata töistä! Joten päätimme että jos Norma astutetaan toisen kerran, se on Glen.

Soittelin sitten toista urosta, ja itselleni mieleisin ja omiin kriteereihini menevä uros löytyikin, Alpenhirts Tomtom. Maanantaina 29.12 ajoin turkuun ottamaan prokun, joka oli 2,8 ja käsky odottaa3-5 päivää. Niimpä uudenvuodenpäivänä lähdin 5 pintaan ajelemaan pohjois savoon. Hotellin olin varannut edellisenä päivänä, ja sopinut 1-2 yöstä, miten on tarvis.

Perille päästyäni mentiin uroon luo. Kun koirat päästettiin yhteen niin puks-pam-astutus käynnissä ja koirat kiinni. Siihen meni noin 5 minuuttia. Koska ajomatka oli pitkä niin eikun hotlalle ja nukkumaan, ja aamulla ajoissa kirjauduin ulos, ja taas uroon luo. Taas homma kävi luontevasti, ja pääsin kotimatkalle jo puoliltapäivin.

Norma sitten kotimatkalla päätti että hänellä on tylsää, tuli takakontin verkosta läpi, ja oli sitä mieltä että autoilu on tylsäääää...Kotona tyttö söi ja meni nukkumaan, kunhan kurmotti "systerin" ensin.

Nyt sitten odotellaan nelisen viikkoa ja sitten ultrataan. Odottavan aika on pitkä...