Miinan hallivuoro alkoi kahdelta, ja olimme paikalla ajoissa. Pakkanen oli kova, joten laitoin neidille päälle manttelin autossa olon ajaksi. Sisällä hallissa on lämmintä ja mukavaa treenata. Miinalla on pieni "örri" ikä menossa, ihmisten moikkaaminen tehdään aluksi varovasti haistellen, kaula pitkänä. Mutta kun alku on saatu sujumaan, sitten neiti on oma itsensä:)

Harjoittelimme taas ruudun läpi menoa purkille. Jos purkkia joku ravistaa, mennään jo kaukaa, mutta ilman ravistusta ei mennä minnekkään. Sujui jo aika hienosti. Harjoittelimme eteentuloa, sivulletuloa ja seuraamisen alkeita, sen yhden askeleen namin perässä. Myös kontakti ja maahanmeno kuuluivat harjoituksiin. Neiti kuikuilee vielä kaikkialle, joten puutuin jo siihen, ja se auttoikin. Ihan kun neiti ois sanonu: miksi et ole sanonut aiemmin että en saa näin tehdä...

Miina on kasvanut tasaisesti, yksi rykäsy on tullut tuossa aiemmi. Ruoan määrää täytyy vähentää ( vaihtaa raaelle enemmän) kun kasvaa mielestäni liian nopeasti korkeutta. Miina painaa 21,3 ja korkeutta on 51,5 cm. Aikamoinen ripakinttu siis, ja joka jalka liikkeessä näyttää honksottavan erisuuntaan. Seistessä jalat on ok, ja jalkoja on paljon:)