Miina tilanne pohditutti koko yövuoron ajan, ja ajellessa tulikin käytyä kaikki kauhuskenaariot läpi. Kun sitten aikani pohdin, pähkäilin ja mietin, tulin siihen tulokseen että oma on vikani kun en tällaista vaaraa tajunnut aiemmin, vaikka kasvattaja on minulle kaikki mahdolliset ja mahdottomalta tuntuvankin on selittänyt.

Tulin sitten siihen tulokseen että skutin ohje, mahaa ja pottumuusia on aika yksipuolinen. Tein päätöksen että Miina menee barffille, niukalle sellaiselle. Pottu kun sisältää hiilihydraattia kovasti, on loistava mahantäyte, mutta niillä määrillä mitä kasvava penikka syö nälkäänsä, saattaa olla kasvattava merkitys. Hiilari on melkein samaa kuin sokeri.

Riskihän tässäkin on, mutta mielestäni pienempi riski kuin yksipuolisella ravinnolla monta kuukautta, tai nappulalla,sitä kun tulee annettua niin helposti liikaa. Ja kun Miinan maha on nyt kunnossa, ei estettä raaálle tavaralle ole.Olen kumminkin yhden pennun jo raaálla kasvattanut, ja Norma kasvoikin todella tasaisesti ja hyvin.Katsotaan miten käy...

Kokoero on minimaalinen...