Hallilla taas. Ja samat ongelmat. Ei leiki, ei ole kiinnostunut minusta. Naksuttelu sujuu ja tekninen sujuu. Minun oma suhtautuminen on vääränlainen ja otan liian tosissaan asian, sillä kotona leikkii todella rajusti kanssani, murisee ja repii. Teimme siis treenin että menin piiloon ja Miina etsi minut, juoksimme ja olimme yhdessä. Autoon-> minuutin treeni, juosten ja yhdessä->palkka->autoon, jonne hyppäsi itse!!!! Eli asennemuutosta minulle ja miinalle aikaa kasvamiseen, pieni murkkukin on päällä.

Vieraita tuli ja Miina sai juosta pihalla Marun, Diivan, Aapon sekä kamun kanssa. leikki meni rajuksi, joten Aapo autoon ja Miina leikki Diivan kanssa. Ja kyllä leikkivätkin. Sitten Aapo ja Miina leikkivät keskenään, hienosti, Miina jopa haastoi Aapoa leikkiin:)

pennut on ok, tarkistettiin kannukset ja hännät, sekä kuvia räpsittiin. Penikat jo yrittää kävellä, mutta takapää on aika hassu, ihan kuin kännissä ois. Osalla jo silmät auki. Kuulo ei ole tullut vielä.

Norma on kypsynyt jouteolemiseen, joten tottista teimme, innokas on. Päätin että Normalla ruvetaan reenaamaan, koska on sitä vailla.

Miinalla silmä rähmii, oisko kallon kasvamisesta johtuvaa, silmätippoja ( huuhde, ei lääke) laitettu, auttaa asiaa.