Tomba isi kävi tapaamassa jälkikasvuaan, ja ilme oli kyllä hölmistynyt, kun naskalihampaat moikkasivat. Tomba käyttäytyi hienosti ja oli täysi herrasmies, vaikka Norma oli taas " antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa" logiikalla. Miinan kanssa Tomba tuli heti juttuun. Penskat ei paljoa sanoneet uroksesta, yksi koira muiden joukossa:)

Pennut kasvaa ja kehittyy. Pieniä luonne erojakin on jo näkyvissä. Riiwiöitten päivä kuluu sotkiessa ja riehuessa:) Hakki on rauhallinen, miettii ensin, toimii sitten. Hakilla tuntuu olevan itseluottamus kohdallaan, poika ei pieniä hötky. Ainoa asia, mihin Hakki reagoi todella vahvasti on RUOKA. Hakki sekoaa kun saa siivun juustoa, tai mitä tahansa ruokaa, tämä tulee helpottamaan koulimista paljon. Chilli on myös todella ahne, mutta ei sekoa ruoasta samalla tavalla kuin hakki. Tältä ipanalta löytyy taistelutahtoa paljon. Ketteränä ja vahvaluontoisena jaksaa roikkua Miinan kimpussa äristen ja puristen. Chilli löytyy aina jostain kolosta, ja sitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Siina on erittäin ystävällinen ja mukava tyttö. Siinalla on temperamenttia kovasti. siina haukkuu kissalle, kun se ei tottele, kiusii veljet mennentullen. Siina tykkää sylittelystä kovasti. Ahneus ei ole samaa luokkaa kuin pojilla, mutta syö hyvin siltikin.

Normalla on ollut onni, kun Miina leikkii ja hoitaa pentuja. Miina on välillä kovilla, kun pennut repii ja hyökkii, mutta kiltisti neiti vaan jaksaa. Välillä pitää päästä naskalihampaita piiloon soffalle.