Päivitellään tännekkin kuulumisia. Norma on käynyt jo harjoittelemassa näyttelyissä, ja oli Vsp. Huomautuksen oli saanut löysyydestä, sillä pennutuksesta oli niin vähän aikaa. Mutta oli muuten ollut oikein hyvä, kiitokset esittäjälle Minnalle taas kerran. Norma on lähdössä ulkomaanrundille, oli tärkeätä saada edes yksi näyttely alle. Tarkoitus olisi saada puuttuvat cacibit kasaan, jotta saisi tuon CIB arvon. Sen jälkeen Norma vetäytyy pikkuhiljaa näyttelykentiltä pk-koiraksi, toki sillointällöin näyttäydytään.

Miina kävi Skutilla rönkkenissä, ja olat, polvet, lonkat kaikki ok. Kyynärpäissä oli jotain, odotamme konsultaatiota mikä siellä on. Miina on tosi takakorkea, painaa 29.2 kg selkäranka ja kylkkärit tuntuvat selvästi. Toivottavasti mitään tosi vakavaa ei löydy, sillä Miina käy PEKO puolella reeneissä, ja tykkää kovasti. Miina tekee myös peltojälkeä aktiivisesti. Murkkuikä on pahimmillaan, ja juoksukin vissiin lähestyy, siskolla on jo alkanut.

Ania tekee peltoa aktiivisesti, sekä sosialistuu. Leikimme vieheellä saalista sekä opettelemme tottiksen alkuja. Ania on kova touhuamaan, ja Miinan kanssa ne on ikiliikkujia, joten harjoittelemme rauhottumista päivittäin. Tyypillinen susikoira siis:)

Norma käy röntgenissä ja tutkimme että reisiluunpäät ovat noemaalit ennen kuin astutamme uudelleen. Urosvalinta on täysin avoin, enkä edes ajattele moista, ennen rönkkeniä. Innolla odotamme myös Kennel Ronettasín pentuetta, toivottavasti tulee iso pentue, pappana on mussukka Aapo:)

PK-puolella Norma alkaa olla BH valmis, telineitä emme tee kisakoossa, lihaskunto on vielä huono. Koira kyllä menee kaikki telineet, mutta ei niin ketterästi kuin itse haluan. Jäljellä itse jälki on valmis, keppejä vahvistamme todella paljon vielä, siinä on ongelmaa, johtuen siitä että en saa palkattua Normaa tarpeeksi iloisesti. Toivottavasti opin ennen vuotta 2012..!