Eilen ei tehty mitään erikoista. Koirat riekkuivat pihalla tuntikausia, Miina ja Ania leikkivät sadettimella ja ottivat kylvyn ohessa. Norma vaan juoksi ja vältteli pisaroita. Kumma frouva että joka plutikkoon kyllä uimaan mennään mutta pisarat suihkun merkeissä on yöks.Norma on syönyt tosi heikosti. Se vaan haluaisi jemmata ruoat...

Yöllä heräsin kapinaan. Norma se yritti piilottaa potkaluuta soffan nurkasta sisään... Aamulla kamat turvaan töihinlähtiessä ja vettä useisiin kippoihin.. Illalla kun tultiin, vesikipot tyhjinä telineessä ja lattialla olevat jossain, missä lie. Joku oli yrittänyt uida kipossa:)

Norma ei halua syödä vieläkään kunnolla, vaan haluaa jemmata. Jonkin sortin synnytyksen jälkeinen masis sillä on. Annan nytten hälle vadelmanlehti tabletteja, supistavat kohtua ja auttavat selviytymään tästä hormonimyrskystä. Apaattinen Norma ei ole kiva mamman mussukka.

Anialle kokeilin viehe-lelua, sellaista omatekosta: kyraK kouluraippa jonka päässä farkunlahje. Norma sekosi tästä, samoin Miina kävi kuumana! Ania saalisti todella voimallisesti lahjetta ja saikin pienen vetämisen jälkeen lahkeen palkaksi raippoineen, jota sitten kanteli pitkin pihaa ylpeänä:)