Ania ja Miina olivat tänään illalla jäljestelemässä. Miinalle ajettiin traktorinuraan multaan jälki, jonka neiti ajoi hyvin, vain kerran nenu nousi...Mutta mutta namit jäi maahan, niin innokas oli menemään. Miina menee mehtään kumminkin pikapuolin, mikäli etujalat sen sallivat. Askeleet kyllä haistoi, mutta ei syönyt. Kummallista, koira joka elää kevyt ruualla, 20 kg koiran annoksella, on ahne ku ffaan jne...

Anialle trakstoriuraan jälki. Eka multajälki. Ohje oli että 1/3 alkuun, 1/3 jäljelle ja 1/3 loppuun safkaa. TOIMI! Joka askeleella oli useampia nappuja, joten suunnaton ahneus helpotti ja ajo oli suht rauhallista, tarkkaahan se on aina, kaikki askeleet otettiin, lukuunottamatta yhtä, joka oli penger, vaikea kuin mikä. Neiti on tosi innokas ajamaan ja pysyy paketissa kivasti, Nyt pääsin liinalla jo myötäämään syönnissä, kun ei ollut enää niin hoppu. Jäljen pituus oli vain 30-50 metriä. Nyt alamme sitten lisäämään pituutta, reilusti. Tuntui siltä että jälki loppui kesken, juuri kun Ania pääsi rytmiin. HIENO TYTTÖ:)

Esineitä noukimme pihalla. Kylvän kamaa pihalle, ja joka kerta kun jompikumpi tökkää nenällä tai ottaa suuhun esineen, naks ja palkka. Näin ehdollistuvat siihen että kaikenmoiset kamat ovat esineitä, ja niihen koskemalla, jatkossa suuhunottamalla, ja tuomalla saa aina palkan:)

Huomenna sitten jatketaan ehdollistamista Anialle sekä esine reenejä. Mulla on vaan niin ikävä Normaa...