Kuulumisia tännekkin. Koirat ovat olleet "lomalla" helteiden takia, ja ovat niin riiviöitä että.

Miinan kosultaatio tuli, molemmissa kyynäreissä OCD. Ruokintaa on muutettu siten, että Miina syö jahti & vahti kevyt nappulaa, siihen saakka kunnes kyynäreet kuvataan uudestaan. Miina on hoikka, nyt siitä tehdään laiha. Lisäksi syö arthoflexiä kolme mittaa kahdesti päivässä. Mikäli tämä auttaa, leikkausta ei tarvita, jos ei auta, sitten leikellään. Selvääkin selvempää on, että Miinaa ei käytetä jalostukseen.

Norma on tarkoitus kuvata myös polvistaan, tämä AB kuva, jotta saisin varmuuden siitä, että reisiluu on normaali, sekä telaura. Samalla varmistan polven kunnon leikkauksen jäljiltä. Normahan leikattiin polven hajottua tapaturmaisesti treeneissä talvella, hyppyn alastulossa polvi muljahti ikävästi ja seurauksena lumpion paikoiltaanmeno, joka korjattiin leikkauksella, jonka vakuutus ONNEKSI kattoi! Joten vakuutus on aika bueno, tekevälle sattuu...

Ania on oikea pissa automaatti. Se ei tunnu millään tajuavan, että ulos pitäisi tehdä hädät. Se tulee sisälle tekemään, ulkoa! Olen niiiin kyllästynyt siivoamiseen. Ania on oikea pikku tehopaketti, ystävällinen ja mukava.

Kuulumisia on tullut tasaisesti sekä Hakista, että Lemmystä. Ovat oikein mukavia, ihmisystävällisiä poikia, joten kaikki on mennyt hyvin siellä. Nellin ( Siina) kanssa on ollut ongelmia, mutta nekin korjaantuvat, kun anoppi otti homman haltuun:) Hän on taitava näissä asioissa:)

Norman velipoika Aapon eka pentue kennel Ronettasissa on syntynyt. Riia pyöräytti 4 poikaa ja 2 tyttöä. isoja nämäkin pennut olivat. Aivan ihania palleroita, onneksi ei ole pentukuume...EI OLE, oikeasti.

Seuraava pentue on suunnitteella, kenties leasing nartulle, kenties Normalle. Olen mietiskellyt, että seuraava pentue yritetään mahdollisuuksien mukaan painottaa käyttöominaisuuksille ja koulutettavuudelle, jätetään ulkonäköä vähän vähemmälle. Terveysasioissa täytynee tehdä kompromisseja, sillä kanta on niin pieni, ja kun kaikkea terveystietoa ei ole saatavilla, niin riskejä on otettava, mutta kun niistä riskeistä informoi pennun ostajaa hyvissä ajoin,  rehdisti, jotta ostaja voi päätöksen tehdä ajan kanssa, en näe tässä mitään ongelmaa.

Lisäksi olen suunnitellut että tuon ulkomailta Nartun ja Uroksen, jossain vaiheessa. Ensiksi pitää löytää sopivat ehdokkaat sijoituskodin merkeissä, harrastavat kodit ovat kiven takana:( Onneksi tähän on vielä aikaa, eikä kiirettä ole. Sopivan pennun löytäminen ei ole niin helppoa, ja rahaakin se vaatii, joten hiljaa hyvä tulee.

Nyt täytynee lähteä reeneihin, Normalle esineruutua ja Anialle peltoa...