Laitetaas kuulumisia tännekkin. Koirat ovat olleet tekemättä yhtään mitään, tai no, riekkuvat ne ulkona ja ollaan naksuteltu, mutta jäljelle eikä varsinaisiin reeneihin olla päästy. 

Nenäpunkkiin annettiin aluanalkaen stronghold, kolmasti kahden viikon välein. Eipä auttanut, Norma ei aja jälkeä, joten otin sitten ivomec-piikit kaikille kolmelle, ja avot, oireet näkyy. Norma kurluttaa kuin sammakko, ja tyhjentää nenuaan, Ania tekee revelze sneesingiä ja Miina on normaali. Ei siis ihme. että jälki eikä esineet suju. Nyt menemme ottamaan toiset piikit alkuviikosta.

en enää tuhlaa rahojani strongholdiin, sillä Advocatessa on sama vaikuttava aine kuin piikissä, ivomektriini. Mutta taas jälkikausi venyy, tarkoitus oli tehsä paljon jälkeä Normalle, siis rutiinia, tuollaista 100 jäljen kausimäärää. Saas nähä ehdinkö??

Alan olla jo epätoivoinen, tekisi mieli heittää hanskat tiskiin, mä en varmaan pääse ikinä tekee Norman kanssa sitä JK1:tä, jos tämä peli jatkuu. Muuten kaikki on mallillaan tottisten jne. kanssa.