Blogi on siirretty tänne koska hallinnointi on huomattavasti helpompaa...

Kävimme Norman kanssa visiitillä Vellupojan Aapon ja Bortsu kamun tykönä. Aluksi Norma oli oikea akka, mutta sopeutui laumaan yllättävän hyvin.
Aapo on kasvanut sitten viimenäkemän ja komistunut. Kertakaikkiaan upeassa kunnossa on poju, ja malttia on tullut roppakaupalla lisää. Ei oo enää poju, vaan mies:)
Kävästiin myös moikkaamassa Mamma Diivaa ja Limppu vuonista:)

Yön yli nukuttua alkoi tautinen rämpätys Aapon kanssa, tassu/hammas/natustelu ja molemmat koirat on varmaankin pikkureikiä täynnä...Lauantaina kävimme Kotkassa katsomassa Speeud Racea ja mätsäriä ilman koiria, olivat niin väsyjä että saivat jäädä köllimään... tuttujakin nähtiin, eli Nalle ja Iina olivat juoksemassa ja mätsärissä. Oli kiva vaihtaa kuulumisia appe immeisten kanssa.
Haimme koirat ja menimme mettäkävelylle, aikas ryteikköä oli, ja löytyihän sieltä lamparekkin missä vaahterapyllyt pulahtivat. Sitten toiseen mettään ja esineruutua... Norma ei halunnut ymmärtää koko juttua, juoksi vaan nenä kiinni ja pyöri. Toi sitten kumminkin mulle lelun. Toisella kertaa ei halunnut edes lähteä, joten passitettiin autoon. Kolmas kerta toden sanoo...jotta saatais edes yksi hyvä suoritus, braijjattiin lelulla kunnolla,  Soili juoksi kuin aropupu lelua viemään ja jäi mehtään... Norma irti ja meni kuin ohjus hakemaan ja TOI sen mulle suoraan. Palkaksi sitten kunnon taistelu samalla tavaralla, ihan ok suoritus. Aapolla ja Kamulla esineruutu sujui mallikelpoisesti.

Sunnuntaina otettiin pihalla agia, ihan uutta meille. Ensin Aapo näytti miten tehään, sitten Kamu. Norma opetteli keppejä ja hyppyä, sekä putkea. Kivaa oli. Pientä tottista siinä samalla, eli Norma oli paikoillaanolossa Aapon suorituksen ajan, aika hienosti noin kovan häiriön alla:)
Maanantaina kun tultiin ap kotiin, neiti on vaan nukkunut...
Tilasin myös Normalle hierojan, joka katsoo lihakset läpi, kun mulla on sellainen tunne että kaikki ei ole kondiksessa leikatussa jalassa. Ei onnu, ei mitään, mutta silti jotain. Onhan jalassa kiinnikkeitä jne, joten hieronta varmaan auttaa..
Treenit on tauolla, koska haluan selvittää jalan lihaskunnon yms. sekä koulun takia. Näyttötyötä pitää väkertääettä saisi homman loppuun ja aikaa jäisi muuhunkin:) Motivaatio on aikas nollassa, mutta ei auta...
Onneksi on tulossa sennenleiri, ajatukset irtoo kivasti koulusta, tosin Norma ei varmaan aja mitään leirillä, sehän on jo traditio että kotona toimii mutta leirillä ei...