Pistimme pennut laatikkoon ja ajelimme lekurille penikat. Ensimmäinen automatka meni hyvin, eivät olleet moksiskaan. Eläinlääkäri totesi pentujen olevan hyvän kuntoisia ja pisti sirut. Piston aikana kaikki olivat hiljaa, mutta sitten alkoi kiljunta kun neula otettiin pois/kiinnipito vaivasi, poikkeuksena chopper, joka oli hiljaa koko ajan. 

Pennut ovat saaneet lisäruokaa, jauhis/nappula mössöä, ja voi kauhia mikä siivo tulee, kun neljä ahmattia on syömässä. Pikkuinen Chilli on kasvattanut painoaan lähelle muita, joten niin pikkuinen se ei enää ole. Samoten Siina lähestyy isoja jätkiä:)

Penskat kiipeilevät ja liikuskelevat laatikossa kovasti, yli tulevat pian. Kun ne nostetaan syömään laatikosta, ne tutkivat joka paikan heti, eli uteliaita ovat. Pentuja on ihana seurata, työ vaan estää huvin. hena jää kotiin kohta mammalomalle, eli siivous/ruokinta kuuluu hälle, ei siis kannaltani huono diili.

Miinan silmät punottaa yhä, mutta rähmä on vaaleata. Kokeilemme homeopaattista, ja jos ei auta, käydään sitten eläinlääkärillä. Miinalla on tautinen murkku menossa, kaikkea kokeillaan kovasti ja riekutaan. Välillä tuntuu että mikä Riiwiö piru se on. Ihana se on, mutta virtaa on aivan liikaa, täytynee ruveta käymään sen kanssa kentällä aktiivisemmin. Norma voi kans kohta mennä treeniin, takapää ei vissiin vuoda enää, joten kentälle meno sallittu. Maitoa tulee vielä paljon, mutta kyllä sekin pikkuhiljaa ehtyy, kun penskat saa lisäruokaa.

Ilmoitin molemmat koirat sennen pk-leirille ouluun, Miinalle pitää tehdä jäljen alku sitäennen- Sais noi lumet hävitä pikkuhiljaa:)