Lisää pentuja ei viime yönä ilmaantunut, Norma on rauhallinen ja lämmöt hyvät, hivenen koholla. Soitin varmuuden vuoksi eläinlääkärille, ja tiedustelin että pitäisikö röntgata. Mutta Norma syö, juo ja käy tarpeillaan, on rauhallinen ja hoitaa pentujaan kovasti, ei ole syytä mennä vielä eläinlääkärille.

Pentujen paino on lisääntynyt, eli maitoa tulee, jopa runsaasti. Norma herkuttelee yrjölänpuuro-maksalaatikolla, juo nutrisal-vettä ja saa kehuja koko ajan. Norman ilme on jotenkin kummallisen nautinnollinen, ja se ihan selvästi hyysää pikkuisiaan. Hyvä mamma siis.

Ikävintä tässä oli se, kun piti ilmoittaa osalle pennun haluajista, että pentuja ei olekkaan, hyvänkuuloisia koteja olisi ollut runsaasti. Onneksi monella oli varaus toisaalle samaan aikaan. Pojille on kaikille koti, ja flikka, "siina" jää kotiin, tai sijoitukseen sukulaisille.

Josko sitä saisi hivenen levättyä itsekkin, unet on ollut aika katkonaisia viimeaikoina. Pentueen hoitaminen on helpompaa, kun pentuja on vähemmän, joten kyllä tämä tästä. Normakin luultavasti kuntoutuu nopeammin, ja pian sitten pääsemmekin kunnolla treenaamaan.