Vihdoinkin hyvin nukuttu yö. Norma liikkuu jo huoneestaan muualle, ja aamulla tuli makkariin ottamaan tirsat mun kanssa. Kauaa ei hennonnut olla pois pentujen luota, mutta tuli silti. Ruoka maittaa ja ulkonakin on otettu jo talon-ympäri-niin paljon-kuin jaloista-pääsee-spurtteja.

Normalla on seuralainen huoneessa vähän väliä. Kisu Typy makaa sängynlaidalla ja katselee touhuja. Ilmeisesti ei ole uhkaava, sillä Norma ei ole ajanut pois kissaa. Miinakin saa olla portin takana katselemassa, ei häiritse enää laisinkaan Normaa. Miina on huippu, vaikka portti on auki, ei se mene pentujen luo. Norma kertoi aika tiukasti ekana päivänä että huoneeseen ei ole asiaa.

Pentujen paino on noussut tasaisesti ja tuntuvat olevan syöppöjä. Ja kun pikkaisia on vähän, ruokaa riittää runsaasti. Pieniä eroja jo näkee. Tyttö on sitkeä ja itsepäinen pimu, ei tykkää kun sitä pidellään vaan rimpuilee kovasti ja menee vellujen yli heittäen. Eka poika on itsenäinen, se menee jo nyt omia teitään, möngertäjä siis. Kaksi muuta poikaa ovat rauhallisia ja avtavat käsitellä ilman rimpuiluja ja huutoja.

Pentuja käsitellään jo nyt paljon kun punnataan, silitellään, nostellaan, kuvataan ja kaikkea mahdollista että tottuisivat heti alusta kaikkeen. Tänään tulee eka vieras, saa nähdä antaako Norma ottaa pennun sykkyyn jo nyt. Tuttu ihminen, josta Norma tykkää kovasti, en usko että mitään ongelmia on.