Kerrotaans kuulumisia tännekkin. alkaen Normasta. Frouva on yhä edelleen aivan yliluonnollisen rauhallinen, melkein seesteinen. Norma hallitsee laumaa kotosalla vahvalla tassulla, ja on tyytyväinen elämäänsä. treeneissä ollaan hiottu paikallaanoloa ja kaikkea pientä, hyvällä mallilla. uutena on toko-esteen hyppyä, joskos vaikka tokoiltaan joskus. metässä on tehty jälkeä, ja keppejä, ja keppejä tehdään påivittäin, jotta saadaan ilmaisu varmemmaksi. Nythän se tökkää kuonollaan nopsasti kepakkoa, ja usein jää näkemättä. esineruutu on tosi kesken, mutta vaatinee rutiinia lisää. Norma siirtynee peko-puolelle Pk-jäljen lisäksi.

Miina tottistelee vähån, neidilläon kamala murkku-ikä. Ulkona painelee kuin aropupu, ja pennun kanssa leikkii. Miina seuraa jo ihan kivasti, tulee sivulle, menee maahan sekä istuu, Miina on sellainen pänkkä-pää, että koulutuksessa riittää puuhaa. Jälkeä on tehty pellolle ja nenä on hyvä. Miina suuntaa peko-puolelle. Miinan lempinimi on MÖNTTI

Ania on villi tyttö, jolle olen naksutellut harvakseltaan. Pellolle on tehty jälkeä, ja leikitetty virvelillä, jotta saalis aukenisi. Leikkiä tehdään kaikkialla, jotta osaisi häiriön alla leikkiä. Ystävällinen ja rohkea pikku pimu:)

Kovasti on puuhaa tässä laumassa, mutta tytöt elävät hyvässä järjestyksessä, kiitos Norman. Aika ei käy pitkäksi, kun koulutettavia riittää:)